Мълчанието не беше дълго: Артета отговори на нападките на Обамеянг


Мълчанието не беше дълго: Артета отговори на нападките на Обамеянг
Снимка: Getty Images

1611 0

Наскоро бившият играч на Арсенал Пиер-Емерик Обамеянг разкритикува наставника на „топчиите“ Микел Артета. В момента изявите на тима от Лондон са забележителни и отборът оглавява временното класиране във Висшата лига.

Нападките на Обамеянг към Артета

На фона на това, наскоро Обамеянг разкритикува Артета, като заяви: „Артета не е способен да управлява големи футболисти, големи личности. Той се нуждае от млади играчи, които не казват нищо и слушат“.

По-късно обаче настоящият футболист на Челси направи изявление, в което поясни какво точно е имал предвид. Цялата информация за случката – тук.

Артета отговори на Обамеянг

Естествено, мнението на Обамеянг не е пропуснало да стигне до ушите на Артета. Наставникът на „артилеристите“ беше помолен да коментира изказването и той заяви: „Хората са свободни да обсъждат каквото искат“.

Когато получи допълнителни въпроси за атмосферата в сегашната му съблекалня, той обсипа състава си с похвали: „Феноменално, никога не съм бил в по-добра съблекалня. По-приятна, по-трудолюбива, с по-добри отношения между персонала и играчите и е абсолютно удоволствие да бъда част от тази група като треньор.“

В същото време Арсенал се радва на успехи на два фронта - както във Висшата лига, така и в Лига Европа. Вратарят на "топчиите" Арън Рамсдейл разкри къде предпочита да триумфира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички