Карантина ще забави дебюта на Единсон Кавани за Манчестър Юнайтед


Карантина ще забави дебюта на Единсон Кавани за Манчестър Юнайтед
Снимка: Guliver/GettyImages

1545 0

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани няма да може да дебютира за клуба в следващия мач на "червените дяволи" срещу Нюкасъл Юнайтед на 17 октомври, тъй като тогава още ще бъде под задължителната карантина.

Уругвайският национал пристигна на "Олд Трафорд" в последния ден от трансферния прозорец - понеделник, 5 октомври, и ще трябва да се подложи на задължителната 14-дневна самоизолация за хора, идващи във Великобритания от Франция.

Това означава, че 33-годишният Кавани със сигурност пропуска мача със "свраките", но може да бъде на линия за дебют срещу бившия си клуб ПСЖ на старта на груповата фаза на Шампионската лига.

Юнайтед се изправя срещу френския си съперник на 20 октомври, но друг проблем пред Кавани е, че в следващите две седмици той няма да може да тренира наравно със съотборниците си и мениджърът на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяр може да прецени, че двубоят с парижани идва твърде рано за уругваеца.

Другото ново попълнение на Юнайтед Алекс Телес, който дойде от Порто също в последния ден на трансферния прозорец, е бил част от така наречения "балон" в португалското първенства, така че няма да трябва да се подлага на самоизолация.

Междувременно Димитър Бербатов посочи какво НЕ са направили Манчестър Юнайтед на трансферния пазар (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички