Новият нападател на Ман Юнайтед е обмислял да се откаже от футбола след заразяване с коронавирус


Новият нападател на Ман Юнайтед е обмислял да се откаже от футбола след заразяване с коронавирус
Снимка: Getty Images/Gulliver

1585 0

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед - Единсон Кавани, направи доста сензационно разкритие. Нападателят прекара коронавирус и дори е обмислял да се откаже от футбола преди да подпише с "червените дяволи".

"Това беше нещо, което запазих за себе си и щях да го кажа по определено време", каза Кавани пред уругвайския 2 de punta относно положително тестване за коронавирус, като неговата приятелка също е била заразена. 

"Прекарахме много дни в карантина, дори по-дълго от необходимото. Нямаше нужда да казваме на никого. Това беше след като пристигнахме в Париж от Испания. Първоначално бяхме отрицателни, но когато приятелката ми започна да получава симптоми, отново направихме теста и бяхме положителни.

"Здравето на семейството ми е на първо място. Разбира се, мислех да се откажа от футбола. Вярно е, че разгледах този вариант и възможността да спра да играя и да се посветя на живота в провинцията", добави той.

Кавани, чийто последен двубой бе през март поради прекратяването на Лига 1, беше свързан с Гремио и Бенфика, преди да подпише в крайна сметка с Юнайтед в понеделник. Запитан за това какво е усещането да прекараш толкова дълго време без отбор, той каза: "Нормално е да започнеш да изпитваш безпокойство. Лигите бяха започнали и разбира се исках да имам отбор. Вярвам, че в живота нещата идват, когато са предназначени и понякога, колкото и да искате нещо, ако не се случи, не трябва да се случи". 

А ето коя е била голямата грешка на тима на трансферния пазар според Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички