Тръгва ли си Солскяер? Шефовете на Манчестър Юнайтед са се свързали с Почетино


Тръгва ли си Солскяер? Шефовете на Манчестър Юнайтед са се свързали с Почетино
Снимка: Gulliver/GettyImages

1852 0

В последния ден от трансферния прозорец Манчестър Юнайтед привлече четирима нови играчи - Единсон Кавани, Алекс Телес, Амад Диало и Факундо Пелистри. Наред с тези новини се появи информацията, че "червените дяволи" може да имат и нов треньор.

Хора от ръководството на клуба вече са осъществили контакт с бившия мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино, твърдят Mirror и Daily Mail. Аржентинецът беше първи избор на управата на "Олд Трафорд" за заместник на уволнения Жозе Моуриньо през декември 2018 година, но временният наставник на отбора Оле Гунар Солскяер се справи добре и от ръководството решиха да го назначат за постоянно с договор до лятото на 2022 година.

Юнайтед спечели само 3 точки от първите си три мача през новия сезон във Висшата лига, а в събота претърпя унизителна домакинска загуба с 1:6 от водения от Моуриньо тим на Тотнъм. Компенсацията за преждевременно прекратяване на контракта на Солскяер е около 4 милиона лири. Всички интересни сделки от последния ден на трансферния пазар - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички