Бербатов: Юнайтед трябваше да вземе централен защитник


Бербатов: Юнайтед трябваше да вземе централен защитник
Снимка: Instagram

3831 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов заяви, че новото попълнение на тима Единсон Кавани ще вкара много голове, но „червените дяволи“ са направили грешка, като не са взели нов централен защитник. В последния ден на трансферния прозорец Юнайтед привлече бившия нападател на Пари Сен Жермен и Алекс Телес от Порто.

В същото време треньорът Оле Гунар Солскяер сметна, че не е необходимо да дава пари за нов централен защитник, въпреки че неговият отбор допусна 11 гола в първите си 3 мача от Висшата лига през този сезон. Въпреки че Бербатов смята, че Кавани ще даде допълнителна дълбочина на атаката на Юнайтед, българинът разкритикува решението на клуба да не вземе ново попълнение в сърцето на отбраната. „Виждам, че взеха Кавани и Телес, но трансферният прозорец затвори, а те все още нямат нов централен защитник. Казах още преди няколко седмици, че те се нуждаят от нов човек в центъра на отбраната. Да, по този начин Оле показва, че има доверие на момчетата, с които разполага, но имам чувството, че те трябваше да вземат някого. Може би трябваше да запазят Крис Смоулинг, който се представи отлично в Рома, но обикновено, когато преотстъпиш някого, това е знак, че той вече не ти е нужен“, заяви Димитър Бербатов пред ‘Betfair’.

След срещата с Брайтън Солскяер заяви, че има достатъчно качество в центъра на отбраната. В двубоя срещу Тотнъм обаче Хари Магуайър и Ерик Баи бяха виновни за редица грешки, което доведе до разгромна загуба с 1:6 и 16-то място в класирането във Висшата лига. А ето защо трансферът на Дембеле в Юнайтед е пропаднал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички