Йорк: Солскяер трябва да е безцеремонен


Йорк: Солскяер трябва да е безцеремонен
Снимка: Guliver/GettyImages

1823 0

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк смята, че в отбора липсват лидери и наставникът Оле Гунар Солскяер трябва да покаже своята по-безцеремонна страна. Стартът на сезона за „червените дяволи“ е труден, след като отборът успя да запише само 3 точки в първите си 3 мача за сезона във Висшата лига.

През изминалия уикенд Юнайтед загуби тежко домакинството си на Тотнъм с 1:6, като норвежецът определи мача на „Олд Трафорд“ за най-лошия ден в кариерата му като мениджър на Манчестър Юнайтед. Според бившия съотборник на Солскяер Дуайт Йорк в момента в отбора липсва лидер, като той призова норвежеца да бъде по-твърд със своите футболисти. „Мениджърът трябва да внесе необходимата енергия в този отбор. Нуждаем се от лидери. Нуждаем се от победители на терена. Той със сигурност няма да хване футболистите си за гушата. Той не е Рой Кийн. Солскяер има различен стил на мениджмънт, но очаквам по-остри думи от него. Той трябва да бъде по-безцеремонен с футболистите“, заяви Дуайт Йорк пред ‘talkSPORT’.

След неделната загуба от Тотнъм футболистите на Оле Гунар Солскяер вече са допуснали цели 11 гола от началото на сезона във Висшата лига, като се намират на 16-тата позиция в класирането с едва 3 спечелени точки. А ето коя е била голямата грешка на тима на трансферния пазар според Димитър Бербатов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички