Рангник развя бялото знаме преди дербито с Ливърпул: Нямаме шанс, ако играем така


 Рангник развя бялото знаме преди дербито с Ливърпул: Нямаме шанс, ако играем така
Снимка: Getty Images

4503 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник не изпадна в еуфория след успеха срещу Норич, който върна „червените дяволи“ в голямата битка за Топ 4 във Висшата лига. Претендентите за заветната четвърта позиция Тотнъм и Арсенал се издъниха, а Кристиано Роналдо блесна с поредния си хеттрик за измъчения успех с 3:2 срещу „канарчетата“.

Германският специалист почти развя бялото знаме преди визитата на Ливърпул. Двубоят на „Анфилд“ е във вторник.

"Всички гледаха мача срещу Норич и всички знаят какъв мач ни предстои във вторник. Ливърпул победи Манчестър Сити, класираха се на финал в ФА Къп и имат шанс дори да спечелят четири трофея. Ако играем по този начин, ще ни е трудно да вземем дори и точка срещу тях. Трябва да бъдем реалисти. Нужно е  да вдигнем нивото в представянето ни“, отсече Рангник след измъчения успех над Норич.

Той оповести и кадровите проблеми в състава преди дербито с „мърсисайдци“.

Фред и Мактоминей вероятно няма да са на линия за мача. Варан също е под въпрос до последно. До момента Рафаел  все още не е подновил тренировки. Трябва да сме наясно с какви играчи разполагаме“, обяви специалистът.

Отиваме в Ливърпул с надеждата да вземем нещо от този мач. Ако е възможно, ще е най-добре да спечелим трите точки. Това може да се случи и се е случвало във футбола и преди. Все пак трябва да бъдем реалисти и  да покажем много по-добра игра, отколкото тази срещу Норич", заключи германецът.

А ето дали Рангник съжалява, че е поел Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички