Предложената от ръководството на Юнайтед заплата към Погба разгневи съотборниците му


Предложената от ръководството на Юнайтед заплата към Погба разгневи съотборниците му

1621 0

Манчестър Юнайтед иска да подсигури подписа на един от титулярите си Пол Погба. За целта ръководството на "червените дяволи" е отправило оферта към французина за заплата от 400 000 паунда на седмица + още 100 000 в бонуси. Намеренията на управителите обаче предизвикали недоволство в съблекалнята на "Олд Трафорд".

Според източник на "Mirror", част от съотборниците на Погба не смятат, че той оправдава предполагаемата си нова заплата. При евентуална сделка между двете страни се очаква някои от останалите играчи да предявят желание за подобно възнаграждение. 

Към момента полузащитникът получава около 290 000 паунда за 7 дни - близо двойно по-малко от предложеното му увеличение. Засега най-скъпоплатеният футболист в отбора на Юнайтед е Кристиано Роналдо. Той прибира 450 000 паунда на седмица.

Съотборниците на французина смятат за неудачно той да получава два пъти повече от тях, при положение, че рядко е титуляр, а и постоянно говори за напускането си.

Интерес към Погба има от ПСЖ, Реал Мадрид, както и от бившия му клуб Ювентус. Най-близо до успех в преговорите са парижани, на които френският футболист е поставил условие при евентуално споразумение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички