Красноречивият отговор на Роналдо към Рууни и феновете на Норич (СНИМКА)


Красноречивият отговор на Роналдо към Рууни и феновете на Норич (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

2537 0

Манчестър Юнайтед победи отбора на Норич с 3:2 на "Олд Трафорд". Под светлините на прожекторите отново попадна 37-годишният Кристиано Роналдо, който записа 60-ия хеттрик в кариерата си. 

Португалецът вкара сам срещу вратаря, с глава от корнер, вкара и прекрасен гол от пряк свободен удар. С безупречното си представяне звездата на Ман Юнайтед отговори на критиките, които отнесе от бившия си съотборник Уейн Рууни, както и на освиркванията от феновете на Норич по време на срещата.

Второто си попадение (32') нападателят отпразнува хладнокръвно с жест, целящ да смълчи критиците му. "Червените" фенове от своя страна станаха на крака, за да аплодират любимеца си и да се включат в популярния му начин на радост, огласяйки "Олд Трафорд".

Сагата между Роналдо и Рууни започна след критика от англичанина по телевизията в компанията на Джейми Карагър. Бившият халф коментира, че португалецът е вече възрастен и не е от полза на отбора си. Треньорът на Дарби Каунти добави, че Кристиано трябва да бъде заменен от млади футболисти. 

Казаното вбеси Роналдо, който избухна под снимка в профила на Рууни с коментар "Двама завистници"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички