Извън матрицата: Дебютът на Жоао Феликс за Челси се нуждае от внимателно преразглеждане (ВИДЕО)


Извън матрицата: Дебютът на Жоао Феликс за Челси се нуждае от внимателно преразглеждане (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1483 0

Със сигурност дебютът на Жоао Феликс за Челси не се оказа мечтаният, след като португалецът бе изгонен срещу Фулъм в загубата с 2:1 на "Крейвън Котидж".

Челси се прероди

Младият нападател премина на "Стамфорд Бридж" под наем до края на сезона и веднага показа на какво е способен, носейки синия екип.

Португалецът запали нужната искрица в играта на "сините" моментално, демонстрирайки своята завидна скорост и техника. Негови пробиви през първата част създадоха много проблеми на отбраната на Фулъм, която сякаш нямаше отговор на неговите рейдове.

"Сините" от Лондон за пръв път от месеци насам не изглеждаха безидейни в атака, като дори се забеляза отлично разбирателство между Феликс и неговите партньори в атаката - Мейсън Маунт и Кай Хаверц.

За съжаление обаче историята винаги помни грешниците, а дебюта на португалеца ще бъде запомнен само и единствено с червения картон, който той получи през второто полувреме.

Кога ще видим Феликс отново на терена?

За съжаление на привържениците на Греъм Потър и Челси, се очаква Феликс да не бъде на разположение до 11 февруари, когато "сините" ще гостуват на Уест Хям.

Шансовете Челси да привлече още един нападател преди затварянето на трансферния прозорец може да са се увеличили след червения картон на Феликс.

"Сините" имат редица проблеми с контузени футболисти като някой от тях са част от офанзивното ядро - Рахийм Стърлинг, Кристиан Пулишич и Армандо Броя.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички