Лидер на Челси защити Потър: Искаме да го накараме да се гордее


Лидер на Челси защити Потър: Искаме да го накараме да се гордее
Снимка: Getty Images

883 0

Лидерът в защитата на Челси - Калиду Кулибали, обеща, че футболистите на тима ще направят всичко възможно да излязат от кризата и да накарат мениджъра Греъм Потър да се гордее.

Коментарът на сенегалският национал идва след поражението на "сините" от Фулъм с 2:1 вчера (12 януари) в английската Висша лига.

"Знаем, че е трудно за привържениците. Ще направим всичко, за да променим тази ситуация. Всички са зад мениджъра. Искаме да му помогнем и да го накараме да се гордее, в момента е трудно, но ще направим всичко", каза Кулибали.

Загубата означаваше, че сините остават на 10-то място в таблицата на шампионата с актив от едва 25 точки от 18 мача. Натискът върху Потър нараства с всяка изминала седмица и загубата в дербито срещу Фулъм не помогна никак за излизането от кризата.

Челси вече има само три победи в последните си 13 мача във всички турнири. "Сините" отпаднаха от ФА Къп и Карабао Къп, но продължават в Шампионска лига, където според мнозина трудно може да се говори за триумф.

Феновете на лондончани определено си спомнят с усмивка славните сезони на тима. През 2016/17 те за последно завоюваха английския елит, а ето кой бе "двигателят", който помогна за успеха тогава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички