Фулъм задълбочи кризата в Челси в кошмарен за Жоао Феликс дебют


Фулъм задълбочи кризата в Челси в кошмарен за Жоао Феликс дебют
Снимка: Getty Images

1301 0

Фулъм победи Челси в лондонското дерби от Висшата лига на "Крейвън Котидж". Домакините надделяха с 2:1 в кошмарния за Жоао Феликс дебют със синята фланелка.

Срещата започна по чудесен начин за "сините". Новото попълнение Жоао Феликс направи хубав пробив по фланга и пунса топка в наказаталното поле, но Кай Хаверц и след това Люис Хол не успяха да вкарат топката във вратата. В следващите минути Фулъм се посъбуди и успя да открие резултата. Бившият футболист на Челси - Вилиан, с много прецизен удар успя да направи резултата 1:0.

Челси успя да изравни в началото на втората част, след като Калиду Кулибали бе най-съобразителен в наказателното поле на "котиджърс" и направи успешна добавка за 1:1. 10 минути по-късно пък Жоао Феликс бе изгонен след ужасяващо влизане в краката на противников футболист. Дейвид Куут не се поколеба и му показа червения картон.

ЧЕРВЕНИЯТ КАРТОН НА ФЕЛИКС (ВИДЕО)

Логичното се случи и Фулъм отново излезе напред в резултата. Андреас Перейра показа техниката си и центрира за Карлос Винисиус, който с глава прати  топката във вратата на Кепа Арисабалага за 2:1. В добавеното време на мача Кай Хаверц пропусна отлична възможност да изравни, като Бернд Лено направи добро спасяване.

След равенството Фулъм е вече на шестата позиция с актив от 31 точки, "сините" пъ продължават десети с 25 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички