Изненада: Сър Алекс Фъргюсън е давал само на един човек в Юнайтед да му се подиграва (ВИДЕО)


Изненада: Сър Алекс Фъргюсън е давал само на един човек в Юнайтед да му се подиграва (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

18992 0

Легендарният бивш бранител на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд разкри, че само един човек в Манчестър Юнайтед се е разминавал с това да се шегува със сър Алекс Фъргюсън по време на престоя на защитника на "Олд Трафорд", продължил над 10 години.

Фърги водеше клуба с железен юмрук и понякога е можело да бъде наистина страшен. Той е имал проблеми в отношения с големи звезди като Рой Кийн, Рууд ван Нистелрой, Дейвид Бекъм и други. Въпреки това Рио разказва, че шотландецът е толерирал шеги на негов гръб от само един човек.

Става въпрос за Карол, жената в Карингтън, която се е грижила за вечерята на футболистите. Тя е била обичана част от клуба, което явно дори ѝ дало "лиценз" да се шегува с Фъргюсън.

"Карол бе много забавна жена. Обичах да си говоря с нея и да се смеем на по чаша чай на тренировъчното игрище. Тя третираше всички по един и същи начин - играчите от академията, шампионите в отбора или сър Алекс Фъргюсън, едно от най-големите имена в историята на футбола.

Помня веднъж той влезе, носейки забавни панталони със светъл цвят, докато говорех с Карол. Тя прекъсна разговора ни и просто му каза: "Какво носиш?!". Това накара всички ни да се засмеем.

През 12-те ми години в Юнайтед виждах Карол почти всеки ден. Винаги е била с нас - в лоши и в добри моменти. Виждах я повече, отколкото членове на семейството ми. Но след като се пенсионирах не я виждах няколко години... шансът да се съберем отново бе невероятен" - разказва Фърдинанд.

Забравете "Фърги тайм", живеем в ерата на "Кристиано тайм".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички