Димитър Бербатов с важно предупреждение за Роналдо преди Сити, даде и прогноза с точен резултат


Димитър Бербатов с важно предупреждение за Роналдо преди Сити, даде и прогноза с точен резултат

4891 0

Бившият футболист на Манчестър Юнайтед и легенда на българския футбол Димитър Бербатов говори за градското дерби с Манчестър Сити. Той отправи важно предупреждение за голямата звезда на "червените дяволи" Кристиано Роналдо, коментира какво не трябва да прави менидъжърт на отбора Оле Гунар Солскяер и даде точна прогноза за резултат.

"Ако Юнайтед подходи към този мач със Сити по същия начин, по който срещу Ливърпул, ще бъде същият резултат. А ако е същият резултат и онова представяне, това ще бъде твърде много за всички. Надявам се и не мисля, че ще е така - в противен случай ще е двойно унижение и ще покаже, че Оле не е научил нищо от загубата от Ливърпул, какъвто не би трябвало да е случавт.

Юнайтед трябва да се учи от тази загуба и да направи всичко възможно да играе по начин, по който да спечели. Това е много голям мач. Познават се много добре, така че трябва да се подготвят и да са тактически мъдри. Да не забравяме, че Оле има добри показатели срещу Сити. Любопитен съм да видя как ще поправят всичко от мача с Ливърпул" - започна той пред SunSport, след което коментира и Роналдо:

"Роналдо го прави през цялата си кариера - да покрива съотборниците си от време на време, когато неговият отбор не се справя добре. Но не може да го прави постоянно. Понякога други хора трябва да изпъкват и да казват: "Вземи се почивка, аз ще поема оттук".

Юнайтед се мъчи да намери правилното поведение в мачовете си. Всеки трябва да положи усилия, не да разчитат на звездния си играч и да казват: "Ще се вложа на 60%, защото знам, че Роналдо е тук. Не можеш винаги да разчиташ на него".

Бербатов даде и своята прогноза за точен резултат от манчестърското дерби: "Това е голям мач и Юнайтед трябва да реагира на унизителната загуба от Ливърпул, имат възможността да покажат какво могат в дерби. Ще бъде труден мач, защото Сити е отбор от световна каса, но Солскяер има добри показатели срещу Пеп и се надявам да се справят добре" - сподели Бербатов пред "Метро", давайки прогноза за точен резултат 1:1.

A какви "главоболия" има Солскяер преди дербито с Манчестър Сити?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички