"Изигра смъртта": Трент Александър-Арнолд от Ливърпул катастрофира преди дербито с Евертън (СНИМКА)


"Изигра смъртта": Трент Александър-Арнолд от Ливърпул катастрофира преди дербито с Евертън (СНИМКА)
Снимка: Getty Images/Guliver

2046 0

Една от звездите на Ливърпул - Трент Александър-Арнолд, е претърпял инцидент с автомобила си часове преди дербито с Евертън. Мърсисайдци и "карамели" излизат лице в лице в събота (21.10) от 14:30 часа (българско време).

Малко преди срещата на "Анфийлд" крайният бранител е катастрофирал със своя Рейндж Роувър. Той се е сблъскал с БМВ модел Х5. За щастие, футболистът се разминал без наранявания, пише "The Sun". 

Информацията

Изданието споделя, че БМВ-то се е забило в електропровод с високо напрежение, а причина за това са метеорологичните условия на алея в близост до Кнутсфорд, Чешир. Всички се отървали само с уплах. 

"Вятърът беше много силен и внезапно "скъса" пилона. Беше наистина ужасяващо. Чудо е, че никой не пострада. Човек лесно можеше да бъде убит. Какви са шансовете това да се случи? Александър - Арнолд трябва да се чувства сякаш изигра смъртта. Няколко секунди по-късно и можеше да мине през предното му стъкло. Навън е коварно", пише изданието.

Властите също излязоха със становище

"В 10:34 часа тази сутрин се обадиха със сигнал за сблъсък на пътя с участието на черен Рейндж Роувър и БМВ. Електрически стълб е паднал на пътя, предизвиквайки инцидента. Никой не е ранен и всичко бе оправено до 13:05 часа следобед. Свързахме се с компанията, която изключи електричеството", гласи то.

25-годишният бранител вече може да насочи вниманието си към предстоящото дерби с Евертън. Къде НА ЖИВО може да бъде гледано то?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички