Ливърпул - Евертън по ТВ: Къде да гледаме дербито от Висшата лига?


Ливърпул - Евертън по ТВ: Къде да гледаме дербито от Висшата лига?
Снимка: GettyImages

1115 0

Шампионът от последните три години в английската Висша лига Манчестър Сити записа две поредни загуби в първенството в едва трети случай с Пеп Гуардиола. А това обнадежди други тимове за първото място. Сред тях е и Ливърпул.

Мърсисайдци имаха тежки сблъсъци с Тотнъм и Брайтън, от които измъкнаха едва един пункт в последните два мача. Това ги остави на четвърто място - с три точки пасив от Тотнъм и Арсенал, както и с една от Манчестър Сити.

За Юрген Клоп и компания следващият дуел е задължителен - не само заради борбата за първото място, а защото е и дерби с големия градски дразнител Евертън. "Карамелите" се борят за оцеляване, но все пак става въпрос за дерби.

Те са с три точки над зоната на изпадащите. В последните четири мърсисайдски сблъсъка "червените" имат три победи и едно равенство при голова разлика 8:1.

Къде да гледаме Ливърпул срещу Евертън?

Сега двата отбора се изправят отново един срещу друг, като всеки силно ще се надява на трите точки. Мачът на "Анфийлд" стартира в 14:30 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 2". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички