Иън Райт "частично" нападна Михайло Мудрик, защото е подписал с Челси


Иън Райт "частично" нападна Михайло Мудрик, защото е подписал с Челси
Снимка: Getty Images

1883 0

Въпреки че толкова много други клубове в момента са в по-добра позиция от Челси във Висшата лига, много се фокусира върху това, което "сините" правят на трансферния пазар.

Много присъди и фалшиви разкази бяха направени около собственика на отбора - Тод Боели през последните няколко месеца от онлайн личности, експерти, футболни легенди и други и изглежда, че въпреки много подписвания на Челси, включително Беноа Бадиашиле и Нони Мадуеке, които казаха, че голяма причина, поради която са дошли в Челси, е да бъдат част от проекта под ръководството на Греъм Потър, все още се правят разкопки към Челси и собствениците.

Легендата на Арсенал - Иън Райт е последният, който каза думата си за Михайло Мудрик, той говори пред подкаста на Arsecast, че "той [Мудрик] е отишъл там за парите" и че "няма да го обвинявам, защото той е човек, който много повече се е случвало около него лично и в живота му."

Въпреки че всеки играч ще вземе пари в уравнението, когато прави трансфер, особено някой, който се премества от Украйна в Англия, усещането е малко ненужно заяждане към Челси, като се има предвид, че той никога не е споменавал никакви спортни причини защо се е присъединил към "сините".

Разбира се, Челси имат лош сезон, но лондончани изглежда са съсредоточени върху похарчените пари повече от самите подписвания, досега под ръководството на Греъм Потър - Беноа Бадиашиле, Жоао Феликс и самият Мудрик всички изглеждат много впечатляващи. А ето какъв процент от всички трансфери в Англия се държи от Челси

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички