Хакими влиза в ролята на посредник и "води" колега от националния отбор в ПСЖ


Хакими влиза в ролята на посредник и "води" колега от националния отбор в ПСЖ
Снимка: Getty Images

3187 0

Звездата на ПСЖ - Ашраф Хакими, настоява клубът му да привлече футболистът на Челси и негов съотборник в националния отбор на Мароко - Хаким Зиеш, през настоящия зимен трансферен прозорец.

Хакими е имал разговори с управата на ПСЖ, като се е опитал да я убеди, че Зиеш може да помогне много на парижани, твърди изданието "Media Foot"

29-годишният Зиеш не успя да си осигури място в първия отбор на "сините", откакто пристигна от Аякс за сума от около 40 милиона евро през 2020 година. Въпреки това той помогна на отбора от Западен Лондон да вдигне общо три трофея.

Зиеш, който се оценява на 20 милиона евро от Transfermarkt, също се появи на радарите на Милан, Рома и Нюкасъл. Настоящият му договор на "Стамфорд Бридж" изтича през юни 2025 година, а очакванията са, че той може да бъде продаден за малко повече от 20 милиона, след като се представи на ниво на Мондиал 2022 в Катар.

Като цяло мароканецът е вкарал 14 гола и е направил 11 асистенции в 98 изяви във всички турнири за тима от Висшата лига. Междувременно пък Килиан Мбапе е одобрил следващия трансфер на ПСЖ?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички