Отива ли Енцо Фернандес в Челси? Треньорът на Бенфика даде категоричен отговор


Отива ли Енцо Фернандес в Челси? Треньорът на Бенфика даде категоричен отговор
Снимка: Getty Images

2166 0

Голямата звезда на Бенфика и на националния отбор на Аржентина - Енцо Фернандес, продължава да е една от основните трансферни цели на английския гранд Челси.

Сега обаче наставникът на португалския тим - Роджър Шмид, даде категоричен отговор дали младият аржентинец ще премине на "Стамфорд Бридж".

"Абсолютно съм убеден, че Енцо ще остане при нас. Виждам, че той е много щастлив тук, намира се в добра форма. Като цяло смятам, че няма да се разделим с него или с който и да е било играч скоро", заяви Шмид в интервю.

Най-различни източници споделиха, че Челси е бил много близо до привличането на футболиста този януари. Управата на тима е останала впечатлена от видяното от Фернандес на Мондиал 2022, където той грабна приза за най-добър млад играч, а в същото време и триумфира със златните медали, след като Аржентина победи Франция на финала в Катар.

В крайна сметка, не се е стигнало до сделка между Бенфика и "сините", но според мнозина Челси няма да се откаже от футболиста и ще "натисне" за него през лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: УЕФА променя правилата си заради трансфер на Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички