Играч на Манчестър Сити: Здравето преди футбола


Играч на Манчестър Сити: Здравето преди футбола
Снимка: Guliver/GettyImages

1237 0

Защитникът на английския шампион Манчестър Сити - Аймерик Лапорт, говори относно ситуацията с коронавируса във футбола, както и спекулациите около подновяването на сезона. Освен това, той, както и редица други футболисти, постави здравето над футбола.

"Има разлика за нас дали ще започнем до една седмица, или до един месец. Новините скоро могат да бъдат добри, но най-важното е здравето. Чакаме новини относно какво лекарите казват по тази тема, защото здравето наистина е най-важното. Те са най-добрите в това, което правят, така че ще вземат най-доброто решение за всички" - започна Лапорт.

"Много ми липсва футболът. Искам да играя и да тренирам. Мисля, че за първи път в живота ми толкова дълго време не играя. Да се надяваме, че скоро ще сме обратно на терена и в Шампионска лига" - сподели още бранителят. Преди часове, пък, съотборникът на Лапорт в Сити - Серхио Агуеро, заяви, че много от играчите се страхуват да подновят тренировки и мачове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички