Изолират Гуардиола и още 8 играчи на Манчестър Сити


Изолират Гуардиола и още 8 играчи на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1488 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола, както и още 8 играчи от първия отбор на шампионите от Висшата лига могат да бъдат поставени под 14-дневна задължителна изолация, когато се завърнат във Великобритания за подновяването на първенството, информира The Times.

Гуардиола е в Испания след смъртта на майка си миналия месец, докато осем играчи на „гражданите“ са в родините си. Мениджърът на Уулвърхемптън Нуно Ешпирито Санто и треньорският му щаб са в Португалия, докато около петима футболисти на „вълците“ не са в Англия, съобщи още The Times. Мениджърът на Норич Даниел Фарке и колегата му в Саутхемптън Ралф Хазенхютъл, наред с някои играчи от отборите им и такива от Брайтън, са също извън страната.

Футболът в Англия бе спрян миналия месец заради пандемията от новия вирус, и извънредното положение, наложено от британското правителство, ще важи най-рано до 7 май. Имайки предвид, че Висшата лига има планове за рестарт на кампанията в началото на юни, чуждестранните играчи и мениджъри, завръщащи се в Англия, вероятно ще бъдат помолени да се изолират като превантивна мярка срещу разпространението на заразата, се казва още в изданието. По-рано днес пък официално бе съобщено, че първенство от топ 5 на Европа е прекратено - ето повече информация.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички