Санчо изрази възхищението си от звезда на Манчестър Сити


Санчо изрази възхищението си от звезда на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1277 0

Новата звезда на английския футбол и един от най-ухажваните играчи Джейдън Санчо сподели, че се възхищава на крилото на Манчестър Сити и английския национален отбор Рахийм Стърлинг заради постиженията му на терена и борбата му с расизма по футболните стадиони.

24-годишният Стърлинг е един от най-силните играчи на "гражданите" в последните няколко години, както и един от най-изразителните критици на всякакви прояви на расизъм по футболните терени. "Той е вдъхновените за много млади футболисти, и особено за мен, защото и двамата сме от Лондон. Сигурен съм, че всеки младок от Лондон го наблюдава и си мечтае да стане като него и да печели големи награди", коментира 20-годишният Санчо, който се представя страхотно за Борусия Дортмунд в последните два сезона.

"Рахийм имаше някои трудни преживявания с расизма и аз съм съгласен с неговите позиции. Не е приятно, когато си на игрището и правиш това, което обичаш, да чуваш такива неща. Това, което той прави, е много добро за нас и ние трябва да застанем зад него и да го подкрепим", допълни Санчо, който е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед през лятото. Междувременно от Борусия Дортмунд зарадваха кандидатите за Санчо с добри новини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички