Ювентус отказал предложение за Бонучи от английски гранд


Ювентус отказал предложение за Бонучи от английски гранд
Снимка: Guliver/GettyImages

1370 0

Отборът на Ювентус е отказал оферта за свой футболист от страна на английския шампион Манчестър Сити. „Гражданите“ са отправили директно предложение за един от основните бранители на „старата госпожа“ Леонардо Бонучи.

Централният защитник, който веднъж бе определен от треньора на Сити Пеп Гуардиола като негов любимец, е сериозна цел на шампиона на Англия още от идването на испанеца като наставник на "Етихад Стейдиъм". През 2017-та година Манчестър Сити отново искаше да вземе Бонучи в редиците си, но тогава италианският национал предпочете да премине в Милан за един сезон, след което се завърна в Торино. Ромео Агасти от ‘Sport Italia’ сега информира, че Сити са отправили нова оферта за бранителя, който навършва 33 години днес, след като Гуардиола се опитва да заздрави отбраната на тима. „Старата госпожа“ обаче е отказала предложението.

Въпреки напредналата си възраст, Леонардо Бонучи остава важна част от плановете на треньора Маурицио Сари и „бианконерите“ нямат намерение да го продават. Това означава, че Манчестър Сити ще трябва да се огледа другаде за нов централен бранител, като новият фаворит на „гражданите“ е Милан Шкриняр от Интер. А ето кои са останалите опции пред Пеп Гуардиола.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички