Агуеро: Всеки иска да спечели "Златната топка", но за мен Шампионска лига значи много


Агуеро: Всеки иска да спечели "Златната топка", но за мен Шампионска лига значи много
Снимка: Getty Images/Guliver

1261 0

Звездата на Манчестър Сити Серхио Агуеро изненадващо намекна, че може да поднови своя договор с "гражданите". Настоящият контракт на аржентинеца с „гражданите“ е до лятото на 2021 година.

"Аз искам да продължавам да се развивам, то това е моята възможност. В момента не мисля какво ще правя. С всичко това, което се случва, клубовете ще имат проблеми. Всеки един футболист иска да спечели "Златната топка", но за мен Шампионска лига значи много", сподели Агуеро.

Той е четвъртият голмайстор в историята на Висшата лига със 180 отбелязани попадения, като е само на седем зад Анди Коул. Аржентинецът има 254 гола с екипа на Манчестър Сити във всички надпревари. Пред аржентинеца стои възможността да завърши своята кариера в родния си Индепендиенте, като няколко пъти е споделял, че това е много вероятно да се случи. А ето защо Агуеро е щял да бъде пратен в дубъла на Атлетико Мадрид според бившия му треньор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички