Гуардиола: Не мърдам от мястото си, искам да остана в Манчестър Сити... Невинни сме


Гуардиола: Не мърдам от мястото си, искам да остана в Манчестър Сити... Невинни сме
Снимка: Getty Images

1396 0

Наставникът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, направи официално изявление относно позицията си на "Етихад" и добави, че отборът е невинен по повдигнатите обвинения срещу тях за нарушаване на правилата на финансовия феърплей.

"Няма да мръдна от това място, искам да остана в Манчестър Сити повече от всякога - сигурен съм. Манчестър Сити не ме излъга. Вижте какво стана с УЕФА, ние не сме направили нищо лошо. Защо да не вярвам на хората си?", сподели Гуардиола пред медиите.

"Напълно съм убеден, че ще бъдем невинни — и какво ще се случи след това? Ще се спре ли с това? Откакто Абу Даби пое клуба, всичко е така... Вижте какво стана със случая с УЕФА, бяхме абсолютно невинни", добави още испанецът.

Припомняме, че само преди няколко дни на Острова "гръмнаха" с новината, че Манчестър Сити е нарушил десетки правила по финансовия феърплей в периода 2009-2019 година. В момента "гражданите" ги грозят няколко наказания - включително отнемането на точки и титлите им от Висшата лига през последните сезони.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ас на Сити заяви, че Гуардиола никога не е искал Ерлинг Холанд в състава си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички