Легендата на Манчестър Сити Венсан Компани: Всички ще се смеете, ако знаете какво е футболната индустрия


Легендата на Манчестър Сити Венсан Компани: Всички ще се смеете, ако знаете какво е футболната индустрия
Снимка: Getty Images/Gulliver

1875 0

Легендата и бивш капитан на Манчестър Сити - Венсан Компани, коментира скандалните обвинения от страна на Висшата лига към клуба на сърцето му. 

"Гражданите" получиха над 100 обвинения в нарушение на финансовия феърплей. От информацията става ясно, че ако те бъдат доказани, "гражданите" са заплашени с отнемане на точки, титли или дори изваждане от английския елит.

Настоящият треньор на Бърнли обаче сподели, че остава скептичен относно случващото се. Той защити "небесносините", призовавайки всеки да погледне себе си.

"Гледам го и понякога извъртам леко очи. Няма спор, че има много справедливи хора в света, които ще дойдат и ще ти кажат, че си сгрешил. Ако всеки обаче погледне себе си, мисля, че футболната индустрия, цялостно, не може да си позволи да сочи някого с пръст", коментира Компани пред медиите и продължи.

"Мисля, че би докарало усмивка на лицата на всички вас, ако знаете какво всъщност е футболната индустрия. Много съм скептичен, когато хора започнат да сочат с пръст. правете най-доброто за себе си и опитвайте да се подобрявате постоянно", допълни още белгиецът.

Ето колко време може да отнеме разследването по скандала с "гражданите"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички