ПСЖ ще се опита да се възползва от ситуацията в Манчестър Сити и да отмъкне Гуардиола


ПСЖ ще се опита да се възползва от ситуацията в Манчестър Сити и да отмъкне Гуардиола
Снимка: Getty Images

1211 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола е желан от ПСЖ, след като стана ясно, че бъдещето на шампиона във Висшата лига никак не е ясно. Сити бяха обвинени в предполагаеми финансови нарушения на правилата на Висшата лига между 2009 и 2018 г. Сити също са обвинени, че не сътрудничат от началото на разследването през декември 2018 г.

След като това стана ясно, набързо бяха припомнени думи на Гуардиола, че ще напусне, ако клубът го е излъгал и не спазва правилата по Финансовия феърплей. От клуба веднага отрекоха обвиненията, а в Англия пък смятат, че разследването ще се проточи с години.

L’Equipe съобщи за интереса на Пари Сен Жермен към Гуардиола, който датира още от времето, когато Маурисио Почетино беше начело на клуба. Гуардиола обаче подписа удължаване на текущия си договор със Сити  през ноември миналата година, докато Кристоф Галтие беше нает на "Парк де Пренс" едва през лятото.  Ето кой отбор Гуардиола разкри, че би поел.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички