Гранит Джака затвори устите на критиците: Арсенал има увереност, това е специална година


Гранит Джака затвори устите на критиците: Арсенал има увереност, това е специална година
Снимка: Getty Images

1865 0

Един от дългогодишните футболисти и лидер на Арсенал - Гранит Джака, направи интересно изказване, с което защити амбициите на своя отбор за успех през настоящата кампания.

Пред популярната медия "Daily Mail" Джака увери, че "артилиеристите" ще продължат с добрите си представяния и отличната си форма. Швейцарецът също така подчерта, че годината за Арсенал е "специална".

"Това е специална година. Ако продължим така, както работим в момента, можем да постигнем нещо голямо. Разбира се, че вярваме в себе си. Ако не, защо играем тогава?", сподели Джака.

"Това, което чувам от хората отвън, те казват, че не сме готови да победим първите шест. Но сега го направихме два пъти. Загубихме от Манчестър Юнайтед, но там категорично смятам, че бяхме по-добрият отбор", добави още футболистът.

Определено Арсенал прави сериозна заявка за титлата през настоящия сезон. Момчетата на Микел Артета показват отличен футбол и правилно се считат за фаворити за короната на Висшата лига. Разбира се, остават още много мачове до края, но по думите на Джака изглежда, че "топчиите" са готови за предстоящите предизвикателства.

Вратарят на Арсенал обаче е готов да жертва завършване в топ 6, за да спечели Лига Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички