Рапърът Дрейк се развихри! Очаква го печалба от 3,9 милиона при победи на Барселона и Арсенал


Рапърът Дрейк се развихри! Очаква го печалба от 3,9 милиона при победи на Барселона и Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

4376 0

Популярният канадски рапър - Дрейк, е направил умопомрачителен залог, при който се очертава да спечели близо 4 евро, ако познае двете условия във фиша си.

Носителят на редица музикални награди ще се надява Барселона да победи Реал Мадрид в първото издание на Ел Класико за настоящата кампания, но в същото време, за да прибере милионите, Арсенал ще  трябва да надвие Лийдс във Висшата лига на негостоприемния "Елънд Роуд".

Богатството на Дрейк се равнява на около 260 милиона долара. Разбира се, той може да си позволи да прави крупни залози. Канадецът придоби още по-голяма популярност с афинитета си към хазарта. Съвсем наскоро той спечели сумата от 3,7 милиона, залагайки на мачове от UFC.

Напоследък той избира да залага, използвайки криптовалути в уебсайта "stake.com". Има непотвърдена информация, че залозите му там се равняват на около 1 милиард долара.

Интересен факт за залога на Drake 

Рапърът определено е фен на хазартната игра, но в случая не е избрал най-доброто място за своя залог. Има различни букмейкъри, които предоставят и по-добри коефициенти за крайния изход на двата мача. Един от тях е Sesame.bg, където подобен залог би му изплатил около между 100 и 200 хиляди повече. Общият коефициент в Sesame е 4.86 срещу 4.68 в Stake.com. Запознайте се по-отблизо с българския букмейкър с няколко интересни подробности за Sesame.bg

ВИЖТЕ ОЩЕ: Пепси пусна своята реклама за Мондиала с Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички