Гари Линекер се върна в ефир и в типичния си стил отсече: Тиха седмица, не се случи нищо


Гари Линекер се върна в ефир и в типичния си стил отсече: Тиха седмица, не се случи нищо
Снимка: Getty Images/Guliver

892 0

Последната седмица за английската легенда Гари Линекер бе изпълнена с какво ли не. Британецът бе свален от ефира на BBC заради коментари в социалните мрежи, които известната медия сметна за непристойни.

Само няколко дни по-късно мястото на Линекер обаче бе върнато, след като редица футболни експерти застанаха на негова страна и обявиха, че ще стачкуват, което не остави голям избор на BBC. 62-годишният британец се появи пряко във "ViaPlay", където говори за изминалата седмица.

"Наистина тиха седмица, не се случи нищо", започна шеговито Линекер. "Беше интересно, а също и изключително удовлетворяващо, имах невероятната подкрепа от моите приятели и колеги, което всъщност беше доста красиво".

"Цялото нещо бе напълно непропорционално. Ние сме добре, проблемът е разрешен, облекчен съм, утре се връщам на работа и всичко е наред със света", добави легендата.

Бившият футболист няма да се появи в предаването си "Match of the day" този уикенд, тъй като ще бъде зает с отразяването на двубоя от ФА Къп между Бърнли и Манчестър Сити.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Треньори, футболисти и експерти подкрепиха Гари Линекер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички