Бивша звезда на Ливърпул отсече: Отборът се разпада, Клоп трябва да се оттегли


Бивша звезда на Ливърпул отсече: Отборът се разпада, Клоп трябва да се оттегли
Снимка: Getty Images

9811 0

Бившият футболист на Ливърпул Дитмар Хаман никога не се е притеснявал да изразява мнението си за мърсисадйци. Сега обаче германецът стигна до крайност, която със сигурност няма да се хареса на "червените" фенове.

Хаман, който е един от вечните любимци на феновете от "Анфийлд", е на мнението, че отборът не е това, което представлява и Клоп трябва да поеме отговорност и да подаде своята оставка.

"Мисля, че ще е най-добре и за двете страни, ако се разделят през предстоящото лято. Отборът се разпада през последните няколко месеца и Клоп трябва да се оттегли", каза 49-годишният специалист за "Sky Germany".

"Да, знам, че ще бъде трудно, тъй като той доста време води Ливърпул, има известна доза емоция в подобно решение, но това е самата реалност", добави още германецът.

Ливърпул не прилича на себе си

Феновете на футбола отлично знаят през какви трудности преминават мърсисайдци през сезона. Ливърпул показва сериозен регрес в играта си и според мнозина изглежда сякаш футболистите на Юрген Клоп са загубили своята мотивация. "Червените" са аут от Шампионска лига и практически шансовете им за успех във Висшата лига са минимални.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Главоболията за Клоп нямат край: Още един играч пропуска остатъка от сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички