Скочиха на Пеп Гуардиола заради остър коментар към футболист на Манчестър Сити


Скочиха на Пеп Гуардиола заради остър коментар към футболист на Манчестър Сити
Снимка: Getty Images

1452 0

Бившият английски национал - Пол Робинсън, направи остър коментар по адрес на мениджъра на Манчестър Сити - Пеп Гуардиола, който посочи, че Калвин Филипс се е е явил на тренировка на "гражданите" с надномерно тегло.

Играчите на Манчестър Сити се върнаха в игра миналата седмица, когато победиха Ливърпул в Карабао Къп. Гуардиола остави Филипс извън групата. Робинсън не е останал никак доволен от решението и твърди, че това е било доста грубо от страна на испанския специалист.

"Мисля, че беше наистина грубо от Гуардиола. Сега играчите се наблюдават до невероятно ниво. Толкова много се очаква от съвременния играч. Мисля, че коментарите на Пеп дадоха повод на медиите да говорят за ситуацията", каза Робинсън за "Football Insider".

"Ако Калвин Филипс е негоден, то какво прави това нас? Просто мисля, че формулировката на Пеп Гуардиола беше грешна на пресконференцията. Не мисля, че е толкова голям проблем, за колкото се представя", добави още бившият английски национал.

27-годишният футболист акостира на "Етихад" през лятото за сумата от 49-милиона евро. Филипс има само 4 мача за "гражданите", тъй като се бореше с контузия през по-голямата част от сезон 2022/23.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Футболна легенда с интересна прогноза за Ерлинг Холанд.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички