Ерик Тен Хаг с информация как ще бъде заменен Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед


Ерик Тен Хаг с информация как ще бъде заменен Кристиано Роналдо в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1733 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, разкри как ще бъде заменен Кристиано Роналдо в основния състав на "червените дяволи".

"Имаме състав, имаме играчи, които отговарят на нашите критерии, но с всички мачове, които предстоят, това е тежка конкуренция. Искаме също да играем във всички турнири, като печелим редовно", каза Тен Хаг на пресконференция.

"Имаме нужда от играчи, имаме нужда от добри играчи, не само от такива, които да запълват бройка. Ние търсим правилните играчи за нашия отбор и те трябва да отговаря на спортните критерии, но също и на финансовите такива", допълни нидерландският специалист.

Според мнозина тимът на Тен Хаг спешно се нуждае от нападател, след като Юнайтед и Роналдо се разделиха по взаимно съгласие след експлозивното интервю на португалеца с известния журналист Пиърс Морган.

В момента английският гранд разполага с футболисти като Маркъс Рашфорд, Антони Марсиал и Джейдън Санчо, но редица експерти на Острова твърдят, че "дяволите" се нуждаят от повече опции в предни позиции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Феновете на Юнайтед забравиха за Роналдо много бързо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички