Поредната грешка на Магуайър за звезда Юнайтед: Той ще има невероятна кариера...


Поредната грешка на Магуайър за звезда Юнайтед: Той ще има невероятна кариера...
Снимка: Getty Images

2348 0

Звездният защитник на Манчестър Юнайтед - Хари Магуайър, даде интервю през 2021 година, в което предрече, че Аксел Туанзебе ще има невероятна кариера с екипа на "червените дяволи".

Две години по-късно обаче Туанзебе завърши трансфера си под наем в Стоук Сити, който се подвизава във второто ниво на английския футбол - Чемпиъншип. Коментарът на Магуайър за неговия сънародник бе припомнен в социалните мрежи, а ето какво гласи той:

"Имаме много лидери в съблекалнята, много добри професионалисти. И не е нужно да си опитен играч, за да бъдеш лидер. Аксел е лидер в начина, по който работи и говори в съблекалнята. Той все още е младо момче, все още се учи. Сигурен съм, че ще има невероятна кариера при нас", каза тогава Магуайър.

Туанзебе се бореше за възможности в първия отбор, след като се издигна в юношеските формации на клуба. Той е записал само 37 мача от дебюта си през 2016 година. Централният защитник е прекарал периоди под наем в Астън Вила (2021-22) и Наполи (януари-юни 2022).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Халф на Юнайтед пропуска остатъка от сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички