"Дори не знам какво ще стане утре"! Желаният от Челси и Тотнъм Давид Рая охлади мераците на грандовете


"Дори не знам какво ще стане утре"! Желаният от Челси и Тотнъм Давид Рая охлади мераците на грандовете
Снимка: GettyImages

1245 0

Вратарят на Брентфорд - Давид Рая, проговори за бъдещето си след нашумелите слухове, че грандове като Челси и Тотнъм проявяват сериозен интерес към правата му.

Испанският национал впечатлява с изявите си след промоцията на "пчеличките" във Висшата лига. Той привлече погледите на не един или два клуба със страхотните си игри, които изиграват ключова роля в много добрия сезон, на който отборът се радва до момента.

Като най-силно желаещи подписа на стража биват определяни два от лондонските грандове - Челси и Тотнъм. Амбициите им обаче бяха охладени, след като самият Рая сподели, че не е обмислял подобна голяма стъпка и тя може да почака.

"Миналата година ми беше предложен нов договор, януари също, обаче не успяхме да стигнем до споразумение. Не мисля, че е точният момент за това. Истински съм щастлив тук и мисля само как да дам най-доброто от себе си за отбора в опита да се класираме за Европа", коментира стражът пред "BBC Sport" и продължи.

"Към момента нов договор е на заден план. Най-важното нещо е отборът и мачовете. Ще видим как стоят нещата през май. Никога не знаеш какво те очаква зад ъгъла. Няма как да кажа какво ще се случи през лятото. Дори не знам какво ще стане в събота", допълни още той.

Ето синът на коя легенда подсили Брентфорд

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички