Синът на Дейвид Бекъм - Ромео, подписа с анлийския Брентфорд


Синът на Дейвид Бекъм - Ромео, подписа с анлийския Брентфорд
Снимка: Getty Images

1631 0

Ромео Бекъм, синът на бившия капитан на Англия - Дейвид, се присъедини към втория тим на елитния Брентфорд под наем от Интер Маями до края на сезона. 20-годишният футболист ще бъде част от резервния отбор на "пчеличките".

Дясното крило ще се занимава с английски футбол и изглежда иска да следва стъпките на баща си, легенда на Висшата лига в Манчестър Юнайтед.

Ромео има 26 мача за втория отбора на Интер Маями, който е собственост на баща му, като отбеляза два гола и направи 10 асистенции. Той е впечатлил треньорите на Брентфорд, докато е бил на проби в клуба. Ромео се присъединява под наем за шест месеца след края на сезона в американската МЛС.

Той е вторият най-голям син на бившия футболист и се присъедини към Форт Лодърдейл през 2021 г., преди да бъде преименуван на Интер Маями II. Ромео получи шест минути игра в първия отбор на Интер Маями в предсезонна приятелска среща с Барселона през юли 2022 година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички