Дори и да напусне Челси, Вилиан не смята да си тръгва от Англия


Дори и да напусне Челси, Вилиан не смята да си тръгва от Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

1787 0

Крилото на Челси Вилиан има желание да остане във Висшата лига, дори и ако договорът му с лондончани не бъде подновен. Настоящият контракт на 31-годишния футболист изтича през лятото и той е свързван с трансфер в Арсенал и Тотнъм.

Според ‘Standart Sport’ за момента няма преговори за подновяване на договора на футболиста от настоящия му клуб. Трансферната политика на Челси не позволява да се предлага удължение на договора за повече от една година на футболисти, които са над 30 години. В интервю за ‘ESPN Brazil’ Вилиан изрази желанието си да остане в Англия, независимо дали това ще е в тима на Челси или не. „Желанието ми е да продължа да играя във Висшата лига, но не изключвам варианта да се преместя и в друго първенство. Ще играя до края на сезона и след това ще видя какво ще се случи. Свикнал съм с Англия“, сподели бразилецът.

Вилиан дойде на „Стамфорд бридж“ от Анжи Махачкала през 2013-та година. 31-годишното крило бива свързвано и с трансфер в бившия му клуб Коринтианс. А ето кой друг тим проявява интерес към Вилиан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички