Челси е в напреднали преговори за бранител на Лил


Челси е в напреднали преговори за бранител на Лил
Снимка: Gulliver/GettyImages

4022 0

Отборът на Челси е близо до трансфера на бранителя на Лил Габриел Магалаеш. Ако трансферът се осъществи, това ще бъде втората сделка на лондончани за летния трансферен прозорец, след като тимът вече си осигури услугите на крилото на Аякс Хаким Зиеш. Очаква се Челси да плати около 30 милиона паунда за младия защитник.

Габриел Магалаеш се присъедини към Лил от бразислкия Авай през 2017г. Според ‘The Independent’ 22-годишният футболист е бил обект на интерес от страна на Евертън, като дори е минал медицински прегледи, но трансферът не се е осъществил заради разпространението на коронавирус. Сега обаче изглежда, че Челси ще изпревари английския си опонент за подписа на младия футболист. Репортерът на Евроспорт Ману Лонжон съобщава, че сделката е доста близо до своя завършек.

Габриел има договор с Лил до 2023-та година. Той е играл за бразилския национален отбор под 20-годишна възраст. Преди да пробие в първия тим на Лил, бразилецът изкара периоди под наем в Троа и Динамо Загреб. А ето кой друг защитник е обект на интерес от Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички