Ювентус иска да вземе играч на Челси със свободен трансфер


Ювентус иска да вземе играч на Челси със свободен трансфер
Снимка: Getty Images/Guliver

3337 0

Отборът на Ювентус се интересува от крилото на Челси Вилиан. Бразилският футболист със сигурност ще напусне „Стамфорд бридж“ през лятото, след като отказа да поднови договора си с настоящия си клуб.

Вилиан е част от отбора на Челси от 2013-та година насам. 31-годишният футболист пристигна в Лондон за 32 милиона паунда и оттогава е изиграл 329 мача за „сините“, в които има 59 гола и 59 асистенции. Бразилецът успя да спечели и два пъти титлата във Висшата лига с лондонския клуб. Сега обаче Вилиан може да поеме към Торино, след като Ювентус има желание да го вземе в редиците си.

През последните десетина година „Старата госпожа“ има навика да взима футболисти със свободни трансфери, а договорът на 31-годишното крило с Челси изтича през лятото и той може да дойде без трансферна сума на „Алианц Стейдиъм“. Ювентус обаче ще трябва да пребори конкуренцията на други европейски грандове, след като стана ясно, че Арсенал и Тотнъм също се интересуват от играча. А ето кой нападател може да отиде в Ювентус през лятото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички