Дейвид Мойс желае да остане начело на Уест Хем


Дейвид Мойс желае да остане начело на Уест Хем
Снимка: Getty Images/Guliver

763 0

Треньорът на Уест Хем Юнайтед Дейвид Мойс коментира слуховете, че ще напусне клуба след като настоящият му договор изтече след края на сезона. Шотландският специалист заяви, че “няма намерение да ходи никъде”, въпреки че е смятан за кандидат за вакантното място в Селтик. При втория престой на Мойс на "Лондон Стейдиъм" лондончани впечатляват, като се изкачиха в топ 4 в класирането във Висшата лига след 25 изиграни двубоя.

Все още не е сигурно какви условия ще предложат от Уест Хем, за да удължат контракта на треньора си. По време на първия си престой в тима през сезон 2017/18 Мойс спаси “чуковете” от изпадане, но въпреки това договорът му тогава не беше подновен, а на негово място пристигна Мануел Пелегрини. През декември 2019 г. шотландецът се завърна в лондонския клуб.

Треньорската кариера на Мойс започна през 1998 г., когато беше играещ треньор на Престън Норт Енд, като остана на поста в продължение на 4 сезона. Последваха 11 сезона начело на Евертън, както и година в Манчестър Юнайтед, където замени сър Алекс Фъргюсън. Освен това Мойс беше начело на Реал Сосиедад и Съндърланд.

А кой футболист на Уест Хем е трансферна цел на английските грандове, вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички