Ливърпул, Юнайтед, Сити и Челси ще спорят за звезда от Висшата лига


Ливърпул, Юнайтед, Сити и Челси ще спорят за звезда от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1821 0

Английският шампион Ливърпул се присъединява към отборите на Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Челси, които проявяват интерес към опорния халф на Уест Хям Деклан Райс. Футболистът на "чуковете" е считан за един от най-добрите играчи на позицията си в Лигата и не е изненада, че грандовете го следят изкъсо.

Челси се считаше за основен фаворит за подписа на Райс, но с течение на времето конкуренцията за халфа се е повишила, а и "сините" вече не са в позицията, в която бяха в началото на сезона. Единственото преимущество на лондончани е това, че на Райс няма да му се налага да сменя града и да се мести на друго място.

"Чуковете" оценяват Райс на 80 милиона паунда, но тази сума иглежда непосилна на фона на кризата, предизвикана от коронавируса. Според изданието 90min, от Уест Хям са готови да приемат оферта в порядъка на 50 милиона паунда - сума, която може да заплати всеки един от четирите изброени претенденти.

Междувременно стана ясно, че Манчестър Юнайтед е "надцакал" Сити и Барселона за подписа на бразилски талант (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички