Тотнъм и Уест Хем искат обявяване на сезона в Англия за недействителен


Тотнъм и Уест Хем искат обявяване на сезона в Англия за недействителен
Снимка: Getty Images/Guliver

3042 0

Днес официално беше спряно първенството във Висшата лига, заради пандемията с коронавирус. Ръководните фактори решиха мачовете да се изиграят, когато ситуацията за това е безопасна. Не всички клубове обаче са съгласни с това. Двама от членовете на Висшата лига искат сезонът да бъде изцяло отменен. Това съобщи журналистът Мартин Липтън.

По-късно днес неговият колега Юън Маккена разкри имената на тези клубове. Става дума за Тотнъм и Уест Хем. И двата тима карат слаб сезон, като "шпорите" са на осмо място в класирането, на 7 точки от топ 4. Уест Хем пък е близо до зоната на изпадащите, като към момента заема 16-о място.

Според английското издание givemesport.com, ако пандемията във Великобритания се влоши, Уест Хем и Тотнъм могат да получат каквото искат. Днес стана ясно, че всички топ 5 първенства на Европа са в пауза, която ще зависи от пандемията. Междувременно, стана ясно, че звездата на Челси Калъм Хъдсън-Одой, който бе заразен с коронавирус, се е излекувал. Вижте повече подробности в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички