Официално: Джеси Лингард подсили Уест Хем


Официално: Джеси Лингард подсили Уест Хем
Снимка: Getty Images/Guliver

1578 0

Офанзивният халф на Манчестър Юнайтед Джеси Лингард ще играе в Уест Хям под наем до края на сезона. Двата тима финализираха сделката в късните часове на петъчния ден. При "чуковете" Лингард, който не е играл за Юнайтед във Висшата лига от месец юли насам, ще се събере отново с мениджъра Дейвид Мойс, с който се засякоха за кратка на "Олд Трафорд" през лятото на 2013 година.

"Развълнуван съм, това е нова глава в моя живот. Нищо не е гарантирано, но аз съм тук, за да работя здраво и да помогна на отбора с опита си. Това е основната цел. Искам просто да се наслаждавам на футбола и отново да играя. Имах много предложения, но за мен това бе правилният избор. Играл съм и преди под ръководството на този мениджър, така че той знае качествата ми и какво мога да донеса на отбора", сподели Лингард.

28-годишният бивш английски национал има договор с Манчестър Юнайтед до лятото на 2022 година, така че през лятото би трябвало да се завърне на "Олд Трафорд". Интерес към Лингард проявяваха още УБА, Нюкасъл, Реал Сосиедад и Ница. А ето какъв съвет даде на Лингард по-рано легендата Пол Скоулс. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички