Де Бройне за бъдещето си: Чакам да видя резултата от обжалването за Шампионска лига


Де Бройне за бъдещето си: Чакам да видя резултата от обжалването за Шампионска лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

970 0

Полузащитникът на английския шампион Манчестър Сити - Кевин Де Бройне, говори за своето бъдеще. 28-годишният халф е считан за един от най-добрите играчи на своята позиция, като е и един от най-прецизните подавачи, а освен всичко - притежава страховит удар от далечна дистанция.

"Просто чакам. От клуба ни казаха, че ще обжалват наказанието и че са почти 100% сигурни, че са прави. Заради това - чакам, за да видя какво ще се случи. Вярвам на своя клуб. Когато е обявено решението, ще преразгледам всичко" - започна Де Бройне.

"Две години биха били много време (наказанието за Шампионска лига). В случай на една година - може да видя. Но аз съм много щастлив в Сити. Играя за един от най-добрите отбори в света, играя в Англия - най-силното първенство, харесва ми. Продължава да има предизвикателство да бъдем най-добрите и това ми харесва. Каквото трябва да се случи, ще се случи" - завърши белгиецът. Нападателят на Сити - Серхио Агуеро, пък, призна, че много от играчите се страхуват да подновим тренировки и мачове.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички