Майката на Кристиано Роналдо със зашеметяващи прогнози за бъдещето на сина си


Майката на Кристиано Роналдо със зашеметяващи прогнози за бъдещето на сина си
Снимка: GettyImages

3694 0

Бъдещето на Кристиано Роналдо остава една от най-популярните, но и в същото време неизвестни теми в света на футбола. Той продължава да изпълнява контракта с настоящия си клуб Манчестър Юнайтед, но още преди месеци се заговори, че е въпрос на време да смени клубната си принадлежност. 

Легендата остава на "Олд Трафорд" поне до януари след неуспешните си опити да напусне на по-ранен етап, а договорът му до с "червените дяволи" е до 30-и юни 2023 г. 

Очаквано или не - майката на суперзвездата - Долорес Авейро, взе страна по темата, като тя не просто спомена, а директно заяви, че Роналдо ще се завърне в любимия ѝ Спортинг Лисабон. 

Кариерата на легендарния футболист стартира именно от столичния клуб в началото на века и след едва 31 срещи, в които се отчете с 5 гола и 6 асистенции, започна първият му период на "Олд Трафорд".

Авейро подчерта в интервю, че е убедена във вероятността неин наследник да се озове в Спортинг:

"Ако Кристиано не отиде, синът му ще го направи. Обещано е! Тази година не се случи, но може би догодина. Догодина, ако даде Бог. Кой ще наследи сина ми? Той вече си има наследник в лицето на Кристианиньо. Ако се сбъднат желанията на една майка и баба, бъдещето на един от синовете на Роналдо ще мине през Спортинг“, обясни тя пред португалския вестник "О Жого".

Майката на Роналдо коментира и докога смята, че ще играе нейният син: "Той има волята и ще бъде там, докато навърши 40".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички