Челси постави цена от 80 милиона паунда на Канте


Челси постави цена от 80 милиона паунда на Канте
Снимка: Getty Images/Gulliver

1839 0

Отборът на Челси постави цена от 80 милиона паунда на своя полузащитник Н‘голо Канте. Френският халф е обект на интерес от страна на Интер, след като бившият треньор на лондончани Антонио Конте иска да го вземе на „Джузепе Меаца“.

Конте има намерение да направи сериозно обновление на състава на „нерадзурите“, с което да сложи край на доминацията на Ювентус в Италия. Треньорът на Интер иска да вземе трима от футболистите, които докара в Челси, когато още бе треньор на клуба – Н‘голо Канте, Емерсон Палмиери и Оливие Жиру. Наставникът на лондончани Франк Лампард няма никаво намерение да се разделя с Канте, но клубът трябва да продава, след като вече подписа с Тимо Вернер, Хаким Зиеш, Бен Чилуел, Тиаго Силва и Маланг Сар през това лято. Съвсем скоро се очаква на „Стамфорд бридж“ да дойде и Кай Хаверц срещу сумата от 90 милиона паунда.

Въпреки че има преговори между Челси и Интер за трансфера на Н‘голо Канте, „сините“ не желаят да се разделят с френския полузащитник за сума по-ниска от 80 милиона паунда. Антонио Конте е поискал повече финансови средства, за да обнови отбора през това лято и счита, че взимането на Канте, Емерсон и Жиру ще помогне на неговия тим. Италианският специалист искаше да вземе Жиру още през зимата, но впоследствие френският нападател подписа нов договор с Челси. А ето колко още нови попълнения ще има в Челси през това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички