Челси приключва лятната селекция с още двама


Челси приключва лятната селекция с още двама
Снимка: Getty Images/Guliver

3194 0

Отборът на Челси се надява да подпише с още двама нови футболисти през това лято, след като само през тази седмица „сините“ взеха Тиаго Силва, Маланг Сар и Бен Чилуел. Лондончани са близо до сделка за звездата на Байер Леверкузен Кай Хаверц, като от клуба са готови да платят 70 милиона паунда за германеца плюс допълнителни 15 милиона под формата на добавки.

Очаква се полузащитникът на „аспирините“ съвсем скоро също да пристигне на „Стамфорд бридж“, след като в днешния ден Челси обяви трансфера на бившия капитан на Пари Сен Жермен Тиаго Силва. Освен Хаверц, Лампард иска да вземе и качествен вратар, който да замени Кепа Арисабалага. Английският мениджър се надява, че Челси ще се превърне в конкурент за титлата през новия сезон, след като отборът не направи нито един входящ трансфер през последната календарна година.

Наставникът на „сините“ е почитател на вратаря на Аякс Андре Онана, докато надеждите за трансфер на Дийн Хендерсън от Манчестър Юнайтед удариха на камък, след като стражът подписа нов договор с „червените дяволи“ в сряда. Освен Силва, Чилуел и Сар, по-рано през годината Челси привлече Хаким Зиеш от Аякс и Тимо Вернер от РБ Лайпциг. А ето защо Тиаго Силва е избрал да се присъедини към тима на Челси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички