Петър Чех призна: Челси ще привлича още футболисти, включително и вратар


Петър Чех призна: Челси ще привлича още футболисти, включително и вратар
Снимка: Getty Images/Guliver

1956 0

Бившият вратар на Челси и настоящ технически съветник в клуба Перът Чех каза, че клубът ще привлича още футболисти, включително и вратар. “Сините” вече направиха няколко много сериозни трансфера. Хаким Зиеш и Тимо Вернер бяха първите нови попълнения, а към тях се присъединиха Бен Чилуел и Тиаго Силва. Много скоро се очаква сагата с Кай Хаверц да приключи и той също да стане част от Челси.

Лондончани обаче, не смятат да спират с трансферите дотук. Ето какво каза Петър Чех: “В клуба ще бъдат взети нови футболисти, включително и на поста на вратар. В момента обсъждаем ситуацията с вратарския пост в клуба. Но никой не се е отказал от Кепа и всички се надяваме, че го очаква светло бъдеще.”

Най-скъпият вратар в света Кепа Аризабалага е спряган за напускане от доста време. Основната причина за това е незадоволителното му представяне през изминалата кампания, а на няколко пъти самият Франк Лампард го остави на резервната скамейка. Испанецът обаче няма намерение да напуска Челси и е решен да се бори за титулярно място.

Междувременно “сините” се разбраха със звезда на Байер Леверкузен – повече за това в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички