Аспиликуета е оптимист за бъдещето на Азар в Реал


Аспиликуета е оптимист за бъдещето на Азар в Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

1662 0

Капитанът на Челси Сезар Аспиликуета заяви, че Еден Азар ще покаже класата си в Реал Мадрид. Двамата прекараха заедно няколко години в Челси, където белгиецът направи името си.

Първият сезон на Еден Азар при “Лос Бланкос” обаче беше меко казано разочароващ. Преследван от контузии, той не успя да навлезе в оптималната си физическа форма и със сигурност ще има доста какво да покаже, за да опровергае критиците си.

По този повод Сезар Аспиликуета каза следното: “Този сезон той беше затруднен от контузии и не беше на 100%. Надявам се да набере ритъм, за да помогне на отбора си. Не се съмнявам, че в Реал Мадрид има много качествени футболисти и Еден може да покаже стойността си в този отбор. Да се надяваме, че ще видим онзи Еден, който видяхме в Челси.”

Капитанът на лондончани засегна и темата за евентуален трансфер на Лионел Меси във Висшата лига: “За нас това би означавало много по-голяма конкуренция, но би било странно да не го виждаме в Барселона през следващия сезон. В Англия има много очаквания по тази тема, ще видим какво ще се случи”, завърши Аспиликуета. А ето кой играч ще бъде съотборник в отбрана на Аспиликуета в Челси през новия сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички