Бруно Фернандеш вече като истински лидер в Манчестър Юнайтед - защити Пол Погба


Бруно Фернандеш вече като истински лидер в Манчестър Юнайтед - защити Пол Погба
Снимка: Getty Images/Gulliver

1538 0

Новата придобивка на Манчестър Юнайтед, която се присъедини към тима през зимния трансферен прозорец - португалския полузащитник Бруно Фернандеш, се застъпи за една от големите звезди на "Олд Трафорд" - Пол Погба. Фернандеш вече пое ролята на лидер на терена, въпреки че е от съвсем скоро, а изглежда сякаш вече е такъв и извън терена.

"Може да се каже, че във футбола забравят, че си се представял добре, ако сгрешиш. Може да си се справил добре за 34 мача, но да направиш един лош и всички да помнят него. Погба идва от лош момент заради ситуацията. Когато той играеше не беше добре нито той, нито отборът, защото хората имат огромни очаквания за него, защото е играч на най-високо ниво и Юнайтед плати много за него - очакванията са много" - започна Фернандеш.

"Всички очакват от него това, което се очаква от Кристиано в Ювентус и от Меси в Барселона. Очаква се от него и защото всички знаят за невероятните му качества. Ние, целият отбор, вярваме много в Пол. Започна да тренира с нас точно преди да прекъснем, така че мисля, че когато се поднови сезонът, той вече ще бъде на линия с нас" - каза още португалецът.

Междувременно, "червените дяволи" ще останат доволни днес, тъй като официално коронавирусът спря Ливърпул от подобряването на голям рекорд на Манчестър Юнайтед във Висшата лига.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички